13-річна донька Євгена Кошового вже має колишнього хлопця та ходить на побачення. Як реагує зірковий тато?

Маленька Варвара вразила публіку дорослими розмовами. Як на це реагує зірковий тато?

Про сімейне життя актор і шоумен говорить із задоволенням. Його дружина Ксенія була учасницею танцювального колективу “Freedom”. Пара познайомилася на одному з виступів. Зіграли весілля в 2007 році, а через 10 років подружжя обвінчалося. Журналісти – часті гості в заміському будинку Кошових, в якому глава сімейства живе як у справжньому жіночому царстві: з дружиною, тещею і двома доньками – Варварою і Серафимою. Варя – творча дитина, грає в дитячому театрі, брала участь у вокальному шоу “Голос.Діти-3”.

Стосунки с донькою

Батько 13-річної дівчинки зізнається, що їм з дружиною не дуже подобається те, що їх юна дочка вже навіть бігає на побачення, говориться в програмі “Життя відомих людей”.
Євген Кошовий націлений “тримати міцну оборону” від молодих шанувальників Варвари.

Дівчинка зізналася, що одного разу хотіла піти на побачення з хлопцем, та й тут батько придумав, як не пустити юних закоханих удвох.

“Я хотіла з колишнім хлопцем сходити в кінотеатр, а тато такий, а підемо всі разом, і Сімку (молодша дочка Євгенія Кошовго Серафима – прим.ред) взяв. Я така:” Клас, зашибісь! “Ми хотіли цілуватися на задніх рядах. .. Прости тато “, –
розповіла Варвара.

Але Варя розуміє – батько просто за неї хвилюється, а вона впевнена, що вже готова до романтичних відносин.
Більш того, у дівчинки є певний типаж хлопців, які їй подобаються. Виявляється, дівчинка обожнює k-pop культуру, мріє побувати в Азії і навіть самостійно вчить корейську мову. Тому і хлопця шукає собі корейського походження.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".