Після 20 років шлюбу продюсери “Орла та Решки” розлучилися: дружина Євгена Синельникова звинувачує проект

Найвідоміше тревел-шоу країни радує нас яскравими кадрами та цікавими пригодами. Проте, за його лаштунками вирують справжні пристрасті.

Здається, немає жодної людини, яка хоча б не чула про легендарне тревел-шоу “Орел та Решка”. Її сенс – показати, як у тій чи іншій країні можна відпочивати з мінімальним та максимальним бюджетом та що за ці кошти побачать туристи. Одному ведучому давали безлімітну золоту картку, а іншому рюкзак та 100 доларів США.

Цього року передачі, яка показала українцям, росіянам, білорусам, казахам, полякам найекзотичніші куточки світу виповнилося 10 років. Багато що змінилося у самій передачі, а головне у житті її творці.

Орел та Решка. Заставка тревел-шоу.

Першими ведучими, до речі, було подружжя Алана та Жанни Бадоєвих. Пара разом мандрувала та боролася за право насолоджуватися відпочинком для багатіїв.

Алан Бадоєв. Фото режисера взято на просторах мережі.

Протягом 10 років існування проекту, у ньому брала участь наша Леся Нікітюк, яку глядачі вважають однією з найкращих ведучих “Орла та Решки”.

Леся Нікітюк і Регіна Тодоренко на проекті “Орел та Решка”. Фото взято на просторах мережі.

Втім, поза кадром гумористичного та драйвового шоу крилася справжня драма: подали на розлучення після 20 років спільного життя його творці Євген та Олена Синельникові.

Батьки шоу “Орел та Решка” розлучаються. Фото Євгена та Олени Синельникових взято на просторах мережі.

Про своє розлучення Олена розповіла у програмі “ЖВЛ”, сюжет нижче.

Жінка розповіла:

“На “Орлі та Решці” в основному все розлучаються. Практично всі, хто в тривалих відносинах і хто довго працює на проекті. І ми з Женею розлучилися”, – сказала Олена.

Втім, продюсерка не приховує, що досі вірить, що зустріне гідного партнера.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".