Померли дуже рано: хто з акторів популярної циганської саги “Кармеліта” передчасно пішов з життя

Культовий серіал про життя циган добре запам'ятався глядачеві завдяки талантам учасників проекту. Хто ж з акторів вже покинув нас?

Дмитро Мирон

Дмитро Мирон

Театральний актор Дмитро Мирон помер в Алма-Ати вранці 13 червня 2016 року. Йому був 41 рік. Про смерть артиста повідомили в продюсерському центрі Ірини Апексимової, в якому Мирон працював останні роки.

“Знаю, що Діма помер в Алма-Ати в лікарні, він там працював останні 2 роки. Подробиць не знаю”, – заявила Ірина Апексимова. Причину смерті вона не назвала.

За словами колег Дмитра Мирона, причиною смерті стала перевтома. Вони розповіли ЗМІ, що довгий час актор працював не тільки в театрі, а й був сомельє. Другу роботу артист знайшов, так як основна не приносила грошей.

Дмитро Мирон, окрім зайнятості в театрі, також знімався в кіно. Він відомий телеглядачам за ролями в серіалах “Кармеліта”, “Маросейка, 12”, “Слід”, “Барвиха-2”, у фільмах “Гарпастум”, “Прощання в червні”.

Дмитро Матвєєв

Дмитро Матвєєв.

Радянський і російський актор, майстер дубляжу Дмитро Матвєєв помер 25 грудня у віці 65 років. Причина смерті невідома. Про те, що трапилося повідомив на своїй сторінці в Facebook його друг і колега, актор московського “Театру Місяця” Олег Чудніцов.

Акторська кар’єра Матвєєва почалася в кінці 1970-х років. Першою роботою стала невелика роль у фільмі Георгія Данелії “Осінній марафон”.

Всього на рахунку артиста близько 50 ролей в кіно і на телебаченні. Серед них – фільми “Тегеран-43”, “Державний кордон”, “Кримінальний квартет”, а також серіали “Кармеліта”, “Приречена стати зіркою”. Крім того, Матвєєв був відомий як майстер дубляжу, він озвучив близько 200 фільмів. Його голосом говорили Мел Гібсон, Сильвестр Сталлоне, Арнольд Шварценеггер, Він Дізель та інші.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".