В мережі з’явилося ексклюзивне архівне фото Софії Ротару та її єдиного сина: “Гарні, молоді та успішні”

Час йде і вже забуваєш, як виглядали твої кумири 10 - 20 років тому.

Руслан народився в “зірковій родині”, в 1970 році. Його батько Анатолій Євдокименко був музикантом і продюсером. Мама, Софія Ротару, стала знаменитою співачкою, у якій багатомільйонна армія шанувальників.

Зіркове дитинство та блискуче майбутнє

На початку 90-х Руслан приїхав до Ялти разом з мамою. Його дружина Світлана після конкурсу “Ялта-90” вручала за лаштунками квіти артистам. Зустріла високого кучерявого хлопця. Це був Руслан. Так син Ротару знайшов свою обраницю. Молоді люди почали зустрічатися. Зіграли весілля. Нещодавно відзначили 25-річчя спільного життя.

Велика творча родина

Світлана, як і сам Руслан, музичний продюсер. У подружжя є 23-річний син і 17-річна дочка. Дітей назвали на честь бабусі і дідусі. Софія Євдокименко з підліткового віку бере участь в показах мод. Займалася танцями, малюванням, музикою, верховою їздою. Світлана брала дочка на різні світські заходи. Зараз дівчина реалізовує свій талант в модельному бізнесі. До речі, її визнали найкрасивішою моделлю України. Анатолій – старший син Євдокименко, став фотографом – професіоналом. Молода людина працював в Лондоні в одному з модельних агентств. Руслан супроводжує маму на гастролях.

Архівне фото

Нещодавно Руслан Євдокименко опублікував архівне фото на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. На ньому постали зіркові син та мама. Світлині приблизно 15-20 років.

Софія та Руслан певно знаходилися на якомусь заході, адже тримають в руках бокали шампанського. Мама та син виглядають щасливими та ніби знаходяться у повній гармонії.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".