Найбагатша співачка України Камалія розповіла про конкуренцію між своїми довгоочікуваними доньками

Камалія не стала приховувати - дівчата відкрито конкурують.

Не дивлячись на те, що Камалія постійно потерпає від звинувачень у тому, що чоловік купив її кар’єру та перемогу на конкурсі краси, жінка продовжує будувати свій успіх і прокладати шлях до визнання себе, як талановитої співачки. Так, артистка не стомлюється повторювати, що була успішною і  до зустрічі з Захуром. Тим не менш, зараз її бажають на всіх світських заходах України, авторитетні видання із задоволенням беруть в неї та її чоловіка інтерв’ю.

Перші проблеми в вихованні

У нещодавньому інтерв’ю яке співачка дала Катерині Осадчій в програмі “Світське життя” на телеканалі “1+1” вона зізналася, що зараз має деякі проблеми у вихованні двійнят Мірабелли і Арабелли. До речі, цих дівчат жінка чекала дуже довго, адже не могла завагітніти. Історія співачки дуже сумно, так як вона навіть одного разу таки завагітніла, але не змогла виносити очікувану дитину.

Співачка повідала Катерині, що дівчата дуже конкурують між собою і не можуть з’ясувати, хто ж краще. В таких випадках батьки вважають за належне втрутитися та прояснити ситуацію.

Мріє стати балериною

Так, Камалія стверджує, що Арабелла більш музична, а Мірабелла більш гнучка. Також з’ясувалося, що Мірабелла мріє стати балериною.

Камалія та Катерина Осадча.

Мати категорично проти, адже боїться  за іі здоров’я. Ходять чутки, що після 30-ти балерини страждають на такі хвороби як артрит та артроз, і саме про них нагадала артистка.

Нагадуємо, що у вересні того року, Камалія та її родина захворіли на коронавірус. Співачка перенесла хворобу гірше всіх і досі скаржиться на те, що відчуває на собі вплив перенесеної недуги.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".