Квітка Таюне три місяці не виходить на зв’язок у своєму блозі: таємна кохана Олега Винника щось приховує?

З якої причини Таїсії не виходить на зв'язок у своєму блозі вже кілька місяців? Може на нас чекає добра новина?

Як відомо, Таюне не з’являється на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram близько 3 місяців. На відміну від своїх колег, вона взагалі не спілкується з шанувальниками у мережі і не займається просуванням своєї творчості таким чином. Звісно, можливо на це є інша причина, але самою вигіднішою є бажання не публічності та спокою. Адже Олег робить усе, щоб приховати їхній шлюб. Тому було-б дивно, якщо вокалістка стала б активним користувачем.

Що ж з Таюне?

Звісно, така відсутність може спричинити чутки щодо вагітності або ж хвороби. Насправді ж Таюне активно працює і цьому є докази. На одній з фан-сторінок в Інстаграм Таїсії Сватко опублікували яскраве фото, на якому зірка позувала на сцені.

Публіка із задоволенням стежить за життям Таюне і її творчими успіхами. Цього разу шанувальників співачки здивував її пікантний наряд. Таюне з’явилася на сцені в усьому чорному: облягаючих штанях, топіку і прозорому з мереживом балахоні зверху. Блондинка доповнила образ  незвичайним взуттям – ботильйонами на дуже високих підборах і масивній платформі, які називають стрипами.

Таісія начебто навіть стрункіша ніж була, тому всі здогадки або ж підозри про цікаве положення жінки варто одразу відмести.

Нагадуємо, що декілька років тому журналісти завітали до рідного села Олега Винника, у якому їм вдалося дізнатися від односельчан співака, що він давно одружений зі своєю бек-вокалісткою. Артист після цього сильно засмутився, але перестав взагалі якось коментувати своє особисте життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".