Оля Полякова терміново повертається в Україну: зірка розповіла про проблему з ледь помітною посмішкою

Оля Полякова зникла в мережах, але згодом з'явилася, прояснила ситуацію та повідомила, що збирається додому.

Відомо, що весь розквіт еліти шоу-бізнесу зараз знаходиться у Єгипті. Хто на відкритті готелю, хто просто на відпочинку. В Хургаді вже встигли засвітитися Ірина Білик, Ектор Хімене-Браво, Леся Нікітюк та багато інших українських знаменитостей. Чому саме відкриття готелю? Обіцялося, що саме Rixos буде найбільшим у світі п’ятизірковим комплексом для гостей, якому не буде рівних.

Оля Полякова “здала” на відпочинку

Оля Полякова не стала виключенням. Так, популярна співачка відправилася до сонячного курорту разом зі старшою донькою Марією ще 10 днів тому. З тих пір вона декілька разів опублікувала фото у купальниках і більше не радувала своїх шанувальників публікаціями або світлинами.

Насправді Олі не було не так багато часу, щоб підписники встигли за нею скучити. Але результати голосувань показують інше.

Цю поведінку вона пояснила у своїх stories на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Оля зазначила, що дуже втомилася від спілкування в соцмережі та публічності, і натякнула що взяла тайм-аут. Щоб налагодити зв’язок з підписниками вона запитала чи скучили вони за нею.

Також артистка повідомила, що вже збирається летіти додому. Тому, скоріш за все, вже завтра Суперблондинка буде у Києві.

Нагадуємо, що не так давно саме публічність принесла Олі неабиякі проблеми у вигляді двох скандалів. Так, спочатку Полякова не прослідкувала за своїми словами та неприємно пожартувала про Тіну Кароль назвавши її “плакальницею на похоронах”, а не пройшло й неділі, як співачка встигла образити ще й свою колегу, Камалію, назвавши її “здоровою”. Дарма, що Оля вибачалася, між артистками все одно продовжується холодна війна і добре видно: пробігла чорна кішка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".