Сергій Жигунов з “Моєї прекрасної няні” показав свою нову дружину: 100% близнючка онкохворої Заворотнюк

Телесеріал "Моя прекрасна няня" вже давно не виходить на екрани, втім, прихильники досі люблять і пам'ятають головних героїв. Як склалася їх доля?

Хто не дивився цей телесеріал – той не жив у 2000-х. Тоді на екрани вийшов гумористичний серіал про просту дівчину, яка завдяки своїй харизмі та наполегливості стала нянею у заможної родини.

Моя прекрасна няня. Головні герої. Фото взято на просторах мережі.

Головною інтригою всього серіалу стали стосунки головних героїв: няні Віки, яку зіграла Анастасія Заворотнюк та продюсера Максима Шаталіна, якого зіграв Сергій Жигунов. Парою вони були не тільки на екрані. У реальному житті артисти мали стосунки та зустрічалися з 2006 по 2008 рік. Втім, одружитися так і не змогли.

Анастасія зустріла своє справжнє кохання – Петра Чернишова, а Сергій похолостякував рік та одружився вдруге. До речі, другий шлюб Жигунова розпався і лише в цьому році 58-річний чоловік знайшов свою другу половинку.

Нова дружина Сергія Жигунова

Обраницю актора звати Вікторія. Їй 45 років, вона журналістка. Про те, що пара офіційно уклала свої стосунки. Сергій повідомив на сторінці свого Інстаграму.

Як тільки світлини потрапили до мережі, їх почали обговорювати блогери та прихильники. У вродливій жінці побачили схожість з Анастасією Заворотнюк. Поки всі лише тішили себе здогадками, російська блогерка Лєна Міро опублікувала такий допис у своєму телеграм-каналі.

У новій дружині Сергія побачили схожість з Заворотнюк. Скріншот взято з телеграм-каналу блогерки.

Втім сам актор та його обраниця не стали ніяк реагувати та коментувати цей та подібні дописи.

Що ж побажаємо цій парі справжнього сімейного щастя!

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".