Джамалу, яка нещодавно подарувала чоловікові другу дитину, довели до сліз: іноді слова гостріші за лезо

Джамала щосили худла, але реакція людей засмутила співачку настільки, що її очі наповнилися слізьми.

Джамала — мати двоїх дітей. Ні для кого не секрет, що вагітність, хоч і казковий період, але явище, яке залишає на тілі жінки сліди. Так, після пологів молода мама трансформується і починає боротьбу з зайвою вагою, розтяжками, обвислою шкірою, тощо. Для зіркових мам це особливий стрес, адже їм необхідно прийти до форми найближчим часом. Часто стається, що знаменитості вдаються до жорстких дієт заради поставленої мети і можливості як можна раніше попасти в кадр телевізійної камери після пологів.

Критика, яка змусила Джа плакати

Так, співачка Джамала, яка нещодавно хизувалися результатами дієти, заплакала через хейтерів. Вона зізналася, що є дуже чутливою персоною і бере все близько до серця, особливо критику стосовно її зовнішніх даних.

“Хейту та буллінгу в соціальних мережах просто немає меж. Пишуть: “А чого ти розповніла чи не вспіла народити?”. Після народження дитини  мене це дуже ображало і навіть до сліз зачіпало, що порівнювали “Ось диви одна народила місяць тому і вже худа, а ти 5 місяців назад і ти все їси”. Мені було боляче”, – поділилася співачка з журналістами команди “Зірковий шлях”.

Джамала запевняє, що вчиться сприймати критику легше, а в цьому їй допомагає її зіркова родина — чоловік та двоє синів. Вони надихають жінку на нові хіти і дозволяють почувати себе щасливою. Співачка тримає себе в руках і не відповідає на різкі висловлювання у свою адресу, хоча зізнається: інколи дуже хочеться. А іноді просто видаляє. Можливо, це дійсно найкращий вихід для ніжної знаменитості.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".