Вагітна дружина Віктора Павліка розкрила секрет стосунків з Народним артистом і розставила усе на свої місця

Вони — одна з найбільш скандальних пар українського шоу-бізнесу. Що їх тримає разом?

Катерина постійно стає жертвою невгамовних хейтерів, які вважають, що точно знають, як треба жити та чим саме завинила перед ними Катерина. Головну причину такої великої кількості недоброзичливців знають всі — дівчина декілька років була коханкою Народного артиста України Віктора Павліка.

Роман на стороні

Лариса Созаєва (колишня дружина Павліка) не замовчувала проблеми в родині і розповідала аудиторії, все як на духу, навіть коли її син лежав присмерті: коли дізналася про зраду, як усе це відбувалося і що вона переживала під час зрад та після.

Катя виявилася також не з “робкого десятку”. Якщо колишня дружина чоловіка її звинувачує, то їй не буде потрібно довго чекати на відповідь. Катя дасть її тут і зараз.

Багатьом було цікаво, чим саме дівчина змогла звабити популярного співака (в якого безумовно було безліч жінок за все життя) та як їй вдається підтримувати шлюб.

Секрет шлюбу Віктора Павліка і Каті

Іноді, щоб продати рекламу для якогось експерта, потрібно розповісти дещо особисте.

Нещодавно Репяхова опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з чоловіком, який розповідав про стосунки між людьми. Тож вона вирішила відповісти на питання щодо секрету їхніх стосунків з Віктором Франковичем.

Усе виявилося дуже просто: за словами концертного директора, вони просто приймають одне одного такими, якими вони є, і не намагаються щось змінити глобально.

Варто додати, що з попередніх stories Каті також з’ясувалося, що вона взагалі не ревнує співака. З огляду на те, що в нього вже було 3 дружини, це неймовірна впевненість в собі. Ба більше, концертний директор сказала, що вже встала на свій шлях і навіть якщо знайде щось в телефоні Віктора Павліка, то з цього шляху не зверне.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".