Влад Яма та його дружина не витримали першої кризи, стосунки дали тріщину: чого пара не змогла подолати?

Влад Яма вперше поділився деталями особистого життя.

Влад Яма особливо старанно охороняє своє особисте життя від сторонніх очей. Умінню артиста  приховати все таємне можна тільки позаздрити. Адже декілька років ніхто не знав про обраницю Влада і ще декілька про те, що в нього народився синочок.

Знайомство

Танцюрист разом з дружиною завітали на інтерв’ю до журналістів програми, яка транслюється на каналі “1+1” “Життя відомих людей”. Саме там зірки розповіли про перше знайомство та першу кризу, яку вони не змогли подолати.

Так, Влад розповів, що Ліліана сподобалося йому одразу. І хоча він точно знав, що хоче вступити в стосунки жінкою, дуже боявся підійти до неї та познайомитися. Таким чином, він домовився з друзями, які й познайомили молодих людей. Дівчина відверто не знала, хто такий Влад. Це зачепило зірку, але надало йому більше мотивації. Пара стала зустрічатися, але ненадовго.

Розлука

За словами Влада Яма, у пари був період кризи, який вони не змогли подолати: їм просто знадобилося почати все спочатку. Так, через ревнощі, сварки та конфліктне світобачення молоді люди не змогли втримати стосунки та прийняли рішення розійтися.

Яма розповідав, що навіть плакав сидячи за кермом, А Ліліана втекла до іншої країни від спогадів. Врешті-решт чоловік здався і почав надзвонювати колишній дівчині, яка вирішила провчити його та не брала трубку. Це було правильним рішенням, вважає зірка, адже він мав завоювати жінку і в результаті він це зробив. Зараз пара як ніколи щаслива та виховує єдиного сина. Та звісно труднощі не залишилися позаду.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".