Леся Нікітюк показала зворушливе фото з дитинства та згадала дорогу людину, з якою простилася назавжди

Леся Нікітюк - яскрава зірка сучасності. Теледіва завжди несе позитив та гумор глядачу. Втім у самої Леді Ле на серці рана.

Леся Нікітюк – справжня теледіва українського телебачення. Зірка не тільки проявила себе, як талановита ведуча, а ще й як блогерка. За нею стежить 3,6 мільйона підписників.

Леся Нікітюк. Фото взято на просторах мережі. 

На сторінці в Інстаграмі жінка ділиться інформацією про своє життя, подорожі, робочі проекти. Проте, особисте життя досі лишається у таємниці. Навіть з родиною Леді Ле знайомить неоохоче. Вона з радістю розповіла про свою маму Кет, якою дуже сильно пишається.

Леся показала свою маму Кет. Жінку насправді звати Катерина. Фото взято на просторах мережі.

Втім, інші родичі лишаються у тіні. І лише нещодавно розчулена Леся відважилася показати людину, яка була з нею у дитинстві – свою бабусі. Приурочити довелося світлину до вельми сумної події. Літня жінка пішла з життя. Щоправда, 25 років тому. Лесі було тоді всього-навсього 8 років.

Велика тяжка ноша для людини – пережити смерть родича у дитячому віці.

Леся Нікітюк показала підписникам свою дорогу бабусю. Скріншот взято зі сторінки зірки.

Попрощатися довелося на 1 квітня. Телеведуча зауважила, що спочатку всі подумали, що це жарт. Втім, сумна новина виявилася правдою.

Світлину, де маленька білявка сидить поруч з рідною людиною у Лесі у рамочці. Жінка розповіла, що її бабусю звали Надія і вона дуже сумує за старенькою, з якою довелося так рано проститися.

На фото видно, що родички дуже схожі між собою. У народі панує думка, що краса жінкам передається через покоління: від бабусі до онучки.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".