Як виглядає пам’ятник сину Віктора Павліка: співак вперше показав, який антураж влаштував для Павла востаннє

Віктор Павілк пережив найбільшу трагедію, яку може пізнати батько - втрата дитини. Подивіться, як співак вшанував пам'ять молодшого сина.

Горе Віктора Павліка нескінченне. Чоловіку, як батьку довелося пережити найбільшу трагедію для всіх, хто має дітей: він пережив сина. Більше того, юному Павлу довелося боротися тривалий час за життя.

Віктор Павлік з сином. Фото взято на просторах мережі.

У хлопця виявили пухлину від якої він не міг нормально рухатися. Павло до останнього вірив, що у нього вийде одужати та знову зажити нормальним життям, але так не склалося. У серпні минулого року хлопця не стало. Новину повідомила його матір Лариса Созаєва. Сам же Віктор Павлік не зміг одразу прокоментувати подію.

Щасливе подружжя: Віктор, Лариса та ще зовсім маленький Павло, якого не стало у живих минулого року.

Прокоментувала у день трагедії подію Катерина Репяхова, яка опублікувала сторіз на своїй Інстаграм-сторінці. Втім сама Лариса різко відреагувала на те, що дівчина робить себе причетної до горя її та екс-чоловіка.

Катерина Репяхова прокоментувала подію. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Втім, журналістам програми “Ужин с Дороти” співак повідав, що кожної неділі відвідує могилу сина. Більше того, Віктор вірить, що Павло став його янголом-охоронцем.

Віктор Павлік зізнався, що відчуває постійно присутність сина. Скріншот взято з передачі “Ужин с Дороти”.

Артист вперше наважився показати своїм прихильникам, як виглядає могила сина. Пам’ятника ще немає. Стоять тільки вінки та фото Павла. Тим не менш, видно, що землю забетонували. Скоріше за все тут планується монтаж посмертного антуражу.

Могила молодшого сина Віктора Павліка. Фото взято з Інстаграм-сторінки зірки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".