На фоні чуток про розлучення Дзідзьо його дружина розповіла про кохання до іншого чоловіка: присвятила пісню

Вже давно не секрет, що у родині співака Михайла Хоми негаразди. Нещодавно його дружина опублікувала пісню, яку присвятила далеко не своєму коханому.

Дзідзьо кумедний та епатажний персонаж української музичної сцени. Чоловік стартував з амплуа простакуватого співака, який влучно висміює поп-естраду. Образ настільки прижився, що навіть його дружина почала скаржитися, що альтер его Михайла Хоми заважає їхньому подружньому життю.

Михайло і Ярослава Хома. Фото взято на просторах мережі.

Перш за все, що не влаштовує Ярославу – це те, як придушував її співочий талант коханий. Співачка розповідала, що Михайло її відмовляв від виступів на сцені, мотивуючи це тим, що він хоче уберегти обраницю від всіх негараздів шоу-бізнесу.

У моменти сімейних розладів Хома навіть не ночував вдома, а потім розповідав дружині, що ходив на нічні медитації.

Ярослава розповіла про нічні медитації обранця. Скріншот взято з кадру передачі “Зірковий шлях”.

Думала навіть жінка про розлучення. Втім, зараз вона вирішила спробувати себе попри всі переконання Дзідзьо себе у ролі співачки. Собі Ярослава Хома взяла псевдонім Славія. Співає вона рідно українською, а її композиції про життя, стосунки та, звісно, кохання.

Активно веде співачка також свою сторінку в Інстаграмі. На неї підписано понад 16 тисяч користувачів соціальної мережі.

Нещодавно на фоні своїх інтерв’ю, де артистка розповідала про негаразди у родині, вона публікувала відео зі свого треку.

Називається трек “Мої сни”. Оспівує Ярослава почуття до чоловіка, який ніколи не буде її. Втім, дана пісня, за словами самої жінки присвячена її шкільному коханню, яке приходить до неї у снах. Почуття до хлопця – лишилися платонічними.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".