Дмитро Комаров показав неймовірне місце сили в Україні: те, що шоумен побачив у долині містики ошелешує

Дмитро Комаров - найбільш досвідчений мандрівник України. Втім, навіть він вражений тим, які місця можна знайти у нашій Україні.

Наша країна багата на безліч туристичних місць: Карпати, Чорне і Азовське море, каньйони та багато колоритних міст. Втім, навіть сьогодні, коли у нас є повна свобода пересування, інтернет-зв’язок ми не ще до кінця не знаємо, на скільки дивовижною може бути для нас наша Україна. Дмитро Комаров зі своєю новою передачею відвідав неймовірне місце у Карпатах та розповів, що дивного там зустрів.

Дмитро Комаров. Фото взято на просторах мережі.

Здавна вважається, що у Карпатських горах існує справжня містика. Тут зцілювалися знедолені, а нещасні знаходили відповіді на свої питання. Магія гір причаровувала, але суворо ставилася до тих, хто зневажливо ставився до них.

Так Дмитро Комаров у новому сезоні своєї передачі відправився підкорювати незвичні та малопопулярні для туристів місця для подорожей. Одне з них ведучий знайшов у Карпатах.

У своєму короткому анонсі чоловік пояснив, що він в Україні знайшов локації, які вподобає кожен любитель містики та місць сили шукав їх для телешоу. В Інстаграмі ведучий показав, як провів час у Карпатах. Він познайомився там з місцевими, які на полонинах вирощують овець.

Шоумен розповів, що після подорожі Україною він зрозумів, що отримав від вражень повне задоволення. І це при тому, що він понад 10 років подорожує всією планетою.

За словами Дмитра, наша держава має повний потенціал для того, щоб претендувати на туристичного лідера Європи. Що ж, скоро побачимо, що ж такого знайшов Комаров у Карпатах.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".