Ані Лорак показала, як привчає малолітню доньку до Інстаграмного життя: навчила робити модні “качині” губи

Ані Лорак справжня поп-діва вітчизняної естради. Їй вдалося віртуозно поєднати кар'єру та материнство. Подивіться, як вона виховує доньку.

Ані Лорак у 2011 році народила від коханого Мурата донечку Софію. Після розлучення батьків дитина лишилася, звісно, з матір’ю, втім батько також має можливість спілкуватися та проводити час разом. Інколи родина поп-діви навіть проводить час разом. Наприклад, на День народження дівчинки або на світських заходах.

Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу та їхня донька Софія
Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу та їхня донька Софія на святі дитини. Фото взято на просторах мережі.

Втім, більшу частину часу співачка сама проводить з донькою. Жінка виховує та розвиває таланти дитини. Звісно, поп-діва вчить маленьку співати. У 2020 році дівчата навіть дуетом записали знамениту колискову з мультфільму “Умка”. Це улюблена картина Софії.

За словами Ані Лорак, її донька відчуває потяг душі не тільки до музики. Дитина обожнює театр, вона – перша у школі, хто бере участь у постановках, дуже любить вчити ролі та перевтілюватися у нові образи.

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком. Фото взято на просторах мережі.

Втім не тільки до мистецтва привчає доньку співачка. Сама Ані Лорак – популярна блогерка в Інстаграмі. У 9 років спробувала себе у блогерській сфері і донька співачки. Поки що вона має лише 15 публікацій і 3 тисячі підписників.

Втім, мама з лихвою додає донці популярності. Нещодавно вона опублікувала світлину у стилі інста-дів, які роблять на фото губи більшими, ніж вони є насправді.

Дуже кумедно виглядає, особливо з підписом про те, що співачка з донькою посилає поцілунки прихильникам. Втім, негативу серед підписників світлина не викликала.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".