Леся Нікітюк забула надіти штани на прогулянку: стрункі, але не прикриті ноги Леді Ле не дають спокою мережі

Користувачі мережі одразу ж взялися жартувати щодо аутфіту зірки.

Леся Іванівна Нікітюк — феномен українського телебачення. Ця дівчина стрімко увірвалася у  вітчизняний шоу-бізнес завдяки невеличкому комедійному номеру, який вона показала разом з подругою пану Зеленському та Євгену Кошовому. Величезним поштовхом у її кар’єрі стала участь у тревел-шоу “Орел і Решка”, де вона була ведучою у парі з Регіною Тодоренко. З тих пір Лесю впізнають всі: від маленьких дітей до людей похилого віку.

Леся Іванівна без штанів

Популярність Лесі в соціальній мережі Instagram не поступається популярності на телебаченні. За знаменитістю стежить велика кількість користувачів, а Лесі вдається втримати їх увагу жартами, іронією та провокаційними коментарями. Особливе місце у її мікроблозі займає мама Кет. Не дивно, що в телеведучої, яка підкорила серця глядачів саме жартами, підписники теж жартівники.

Нещодавно Леся Нікітюк опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій вона постала у весняному образі. Знаменитість одягнула високі боти до коліна, шкіряний піджак та тілесні шорти. Останні на деяких фотографіях взагалі не було видно. Тому підписники зірки звісно почали жартувати над своїм кумиром. Той факт, що Леся забула одягнути штани став головним питанням на повістці дня.

 

Леся на такі жарти не ображається, однак деякі були серйозно занепокоєні здоров’ям артистки. Адже погода у такий сезон надзвичайно оманлива. Знайшлися і ті, хто не міг надивитися на стрункі ноги знаменитості. Треба віддати належне ноги Олесі дійсно, наче у моделі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".