Зірка фільму “Один вдома” Маколей Калкін вперше став батьком: хто матір дитини та як назвали немовля

"Один вдома" - улюблений новорічний фільм для мільйонів людей по всьому світу. Сьогодні актор, що зіграв Кевіна поділився радісною звісткою про батьківство.

Маколей Калкін прославився на весь світ завдяки своїй ролі у комедії “Один вдома”, де за сюжетом багатодітна родина перед святковою поїздкою забула вдома одного з членів родини. Хлопчик потрапляє у незвичні ситуації та завдяки своїй винахідливості долає перешкоди. Роль Кевіна принесе мільйонні гонорари юному актору.

Маколей Калкін у ролі Кевіна. Фото взято на просторах мережі.

Після стрімкого здобуття популярності, шалених грошей, що звалилися на юного хлопця – його життя піде геть не творчим та позитивним шляхом. На прохання матері, Маколей припиняє зніматися у кіно. У 2012 році виявляється, що актор зачинився на 3 місяці у своїй квартирі. Ходили чутки, що він вживав наркотики.

Кількома роками раніше актор провів все літо в паризькому будинку рокера Піта Доерті, з яким вони разом вживали наркотики і теж писали картини. Пізніше Калкін сам в цьому зізнався.

Ось, як змінився Маколей Калкін з віком. Фото взято на просторах мережі.

Втім життя йому подарувало шанс стати батьком. Народила дитину кохана актора на ім’я Бренда Сонг.

Маколей Калкін та Бренда Сонг. Фото взято на просторах мережі.

Хлопчик з’явився на світ 5 квітня. Назвали немовля Дакотою на честь сестри Маколея, яка трагічно загинула у 2008 році. Це стало великим потрясінням для Калкіна.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".