Що подарували Тоні Матвієнко на день народження? Співачка похизувалась розкішним подарунком від подруг

Деякі подарунки задовольняють очі та тіло, а деякі саму душу.

Тоня Матвієнко – відома українська співачка та нащадок легендарної Ніни Матвієнко, з тіні якої, їй вдалося успішно вибратися близько 10 років тому. Тоня Матвієнко пішла по стопах матері і стала артисткою. З творчістю Антоніни публіка вперше близько познайомилася на телешоу “Голос країни”. Жінка подарувала батькам вже двох онучок. Від першого шлюбу у неї підростає дочка Уляна, а від другого чоловіка співачка народила доньку Ніну.

Вчора, 12 квітня, співачка почала проживати п`ятий десяток свого насиченого життя. Виконавиці виповнилося 40 років. Вона справила грандіозне свято та приймала масу поздоровлень у соціальних мережах. А сьогодні знаменитість похизувалася подарунком, який їй піднесли її дорогі подруги.

Подарунок, який краще за будь-які слова та коштовності

Так, найближчі подружки зірки не стали купувати їй брендові речі, як це робили товаришки Олі Полякової або Катерини Кухар. Вони зробили більш духовний та чуттєвий сюрприз. Дівчата підготували для знаменитості цілий танець, який виконали для неї в Національному комплексі “Експоцентр України”.

Номер вони створили спеціально під пісню Тоні Матвієнко “Вітер”. Слова пісні належать авторству Віталія Телезіна, Наталії Дзеньків і Віктора Ровинского. Музику до пісні “Вітер” написав Віталій Телезін. Танець вийшов досить професійим та цікавим. Співачка опублікувала його на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Нагадуємо, що Тоня Матвієнко заміжня за співаком Арсен Мірзояном. Чоловік Тоні виконав для коханої романтичну пісню та подарував коштовний презент, який артистка залишила у таємниці.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".