Ольга Горбачова розповіла про найдорожчий в житті подарунок від чоловіка Нікітіна, який довів її до сліз

Ольга Горбачова подумала, що Нікітін її покидає, коли побачила цей подарунок.

Ольга Горбачова та її чоловік Юрій Нікітін були одружені двічі.

Невдалий перший шлюб

Перший шлюб артистки та продюсера зруйнувався дуже швидко. Справа в тому, що Юрій зраджував співачці і їхній союз не витримав такого випробування. Коли знаменитості помирилися, то вважали за потрібне не розповідати аудиторії про те, що вони знову разом.

Саме розлучення з коханою людиною стало для співачки тим крахом, який змусив її почати глибоку роботу над собою.

“Дуже хочеться в моменти образи бути принциповою і заподіяти біль своєму уявному противнику. Дивно, як легко ми перетворюємося з коханців у ворогів. Але в якийсь момент я зрозуміла, що терпіння має стати суттю кожної жінки, і якщо ви любите чоловіка – ви повинні залишити шанс на друге дихання “, – поділилася Горбачова.

Найдорожчий подарунок у житті

Українська співачка Ольга Горбачова назвала найдорожчий подарунок від чоловіка, продюсера Юрія Нікітіна.

Знаменитість поділилася, що коханий подарував їй розкішну квартиру в центрі Києва.

“Одного разу ввечері ми пішли до ресторану і він мені приніс дарчу на квартиру в центрі, біля Ботанічного саду, трикімнатну. Ми не були одружені в той час. Я почала плакати, наскільки не звикла до подарунків, уявляєте, яка була низька самооцінка. Я в той момент подумала, що він вирішив зі мною розлучитися і це був прощальний подарунок”, – розповіла знаменитість журналістам.

Крім того, зіркове подружжя розповіло, що кожен з них вважає у своєму партнері найсек*уальнішим. Так, Ольга відповіла, що сприймає коханого в комплексі, втім, додала, що її збуджує в чоловіках талант та розум. Зі свого боку, Юрій зізнався, що шаленіє від тембру голосу дружини та не може його спокійно слухати.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".