Олена Шоптенко згадала танці з Винником і влаштувала виступ у квартирі: на підборах застрибнула на стільницю

Олена Шоптенко влаштувала українцям справжнє свято. Адже усі скучили по запальним латиноамериканським танцям.

Люди переносять карантинні обмеження по-різному. Комусь до вподоби витратити цей час на себе, а комусь важко жити без роботи та колишніх навантажень. Олена Шоптенко, очевидно відноситься до другого типу. Професійна танцюристка звикла до фізичної праці та не може витримати стан абсолютного спокою.

Перфоманс від білявки-танцівниці

Саме тому вона вирішила зробити крихітний перфоманс для користувачів. Сьогодні на особистій сторінці Олени Шоптенко в соціальній мережі Instagram з’явився неймовірно цікавий ролик. Хореограф запросила до своєї квартири професійну операторку і почала творчу роботу. Перфоманс почався з того, що Олена нібито відпочиває на дивані. Вона починає виступ імітуючи нудьгу та бажання рухатися.

Тендітна білявка переміщається до кухні і там перевтілюються у танцюристку у звабливій сукні. І вже тоді в хід йде уся латиноамериканська програма. Шоптенко станцювала і ча-ча-ча, і самбу, і джайв, і де-не-де можна було побачити елементи румби. Під кінець ролику хореограф застрибнула на стільницю прямо на підборах і станцювала не шкодуючи коштовної поверхні. Користувачам робота Олени сподобалася.

Варто відзначити, що у період пандемії подібні речі наче ковток свіжого повітря. Олег Винник, на жаль, ніяк не прокоментував старання колишній партнерки.

Нагадуємо, що Олег Винник брав участь у танцювальному шоу “Танці зірками”, де Олена Шоптенко стала його зірковою партнеркою. Не дивлячись на те, що аудиторія впевнена у тому, що Олег одружений на Таїсії Сватко, це не завадило їм вірити у його роман з Оленою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".