Юрій Нікітін розповів про те, як втішався після болючого розриву з Білик: продюсер надає перевагу блондинкам

Юрій Нікітін має за плечима історію кохання, яку пережив з Іриною Білик.

Ірина Білик була першим справжнім коханням продюсера Юрія Нікітіна і першим справжнім проектом. Їхні стосунки були наповнені взаємною любов’ю, пристрастю, дружбою, однак дуже швидко перегоріли. Як це дуже часто буває у пар, які поринають у роман з головою.

Що втішило продюсера після розлучення?

Вперше Нікітін побачив свою другу дружину, коли вона працювала телеведучою. Однак, тоді не загорілося ні в нього, ні в неї. Він мав вирішити робочі питання з керівництвом телевізійного каналу і саме тоді зустрівся з майбутньою коханою. Ольга Горбачова запевняє, що  чоловік ій відверто не сподобався.

Юрій Нікітін та Ольга Горбачова
Юрій Нікітін та Ольга Горбачова

Друга їхня зустріч відбулася на “Таврійських іграх”. Тоді Нікітін тільки-но розлучився з Іриною Білик і звернув увагу на таємничу білявку. І третя доленосна зустріч сталася на узбережжі, коли Юрій стояв на пароході, а Ольга рухалася по причалу. Саме тоді успішний продюсер наважився запросити телеведучу на побачення, але жінка відмовилася. Знаменитості вистачило сил та терпіння запрошувати обраницю на побачення ще багато разів і кожен раз вислухувати чергову відмову.

Ольга та Юрій

Однак, Ольга згодом поступилася та заради розваги погодилася на побачення. Саме так зав’язалися стосунки Ольги та Юрія, і таким чином продюсеру вдалося попрощатися з першим коханням та знайти друге.

Згодом пара дуже швидко одружиться, але ненадовго. Через регулярні зради чоловіка Ользі довелося піти на розлучення, яке стало відправною точкою для пари на шляху до сімейного щастя. Продюсер зрозумівши, що втратив, зробив усе, щоб повернути колишню дружину, а повернувши став вести зовсім інший образ життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".