Тричі мама Анастасія Приходько у честь свого 34-річчя дражнить підписників і опублікувала фото з перчинкою

Анастасія Приходько куражиться після пологів. У хід пішли відверті фотографії.

Настя Приходько — дуже неоднозначна фігура українському шоу-бізнесі. Вона надзвичайно талановита, сильна, смілива, скандальна та навіть “стервозна”, як називають її підписники та фанати під її публікаціями. Тим не менш, саме ці риси характеру дозволили співачці швидко дістатися Олімпу естрадної музики.

Як Настя, тільки Серьожа

Анастасія Приходько народилася у незаможній родині шахтаря та журналістки в Києві. Дівчина з самого дитинства була доволі хороброю і дещо агресивною. За постійні бійки з хлопчиками, які влаштовувала Приходько, її прозвали Серьожою.

У 15 років дівчина вже прийшла до самостійності – Настя влаштувалася на роботу прибиральницею. Згодом майбутня зірка перепробувала професії офіціантки та бармена. Та після закінчення музичного коледжу вона швидко знайшла себе, і потрапила на кастинг до знаменитої “Фабрики зірок”.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Подальшу біографію зірки знає абсолютно кожен українець та росіянин. Її особисте життя дуже заплутане. Зірка є мамою трьох прекрасних діток. Останнього малюка вона народила не більше місяця тому. На жаль, стать та ім’я дитини вона не розкриває.

Світлина приурочена до дня народження

Сьогодні Анастасія святкує свій 34-й день народження. У честь цієї події співачка публікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото з перчинкою, яке вона зробила на фотосесій у ванній та додала невеличкий допис — жінка попросила в Бога здоров’я її родині і для себе. Підписники дуже позитивно відреагували на фотографію кумира.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".