(Відео)Невістка Оксани Марченко показала себе без макіяжу і перуки: син мільярдерки привів в сім’ю простушку

Оксана Марченко популярна телеведуча, прихильників якої цікавить не тільки її життя, а й її родини. Подивіться на невістку знаменитості.

Життя Оксани Марченко стало знову цікавим для її прихильників після виходу авторського фільму “Паломниця”. Відомо, що у телезірки є син, який не так давно одружився. Давайте дізнаємося про невістку теледіви більше та подивимося на неї без макіяжу.

Невістка Оксани Марченко. Фото взято на просторах мережі. 

Жінку звати Катерина. 10 жовтня минулого року вона стала частиною родини Віктора Медведчука та Оксани Марченко. Єдиний син телеведучої вирішив оженитися.

Оксана та Богдан Марченко. Фото взято на просторах мережі. 

Свято зібрало багато зіркових гостей. Оксана похизувалася свого часу, що не весілля її сина прийшли українські артисти, серед яких, зокрема, були помічені співак Олег Винник, який тоді перехворів на коронавірус, і артист оригінального жанру Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки. Ведучим весільної церемонії був Григорій Решетник.

Невістка Оксани – візажистка та модель. Вона перебуває у теплих, дружніх стосунках зі свекрухою. Знайомі жінки давно. Катерина стала дружиною у 22 роки.

Нещодавно жінка опублікувала відео, як робить сама собі макіяж.

Катерина показала легкий денний макіяж та отримала компліменти від підписників. Невістці Марченко написали:

  • “Красива!”
  • “Дуже гарна”

Також користувачі надсилали позитивні емодзі. Катя чемно відповідала кожному коментатору.

Прихильники оцінили мейк невістки Оксани Марченко та лишили схвальні коментарі. Скріншот взято з Інстаграм-сторінки дівчини

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".