Наречена з трущоб: вагітна дружина Віктора Павліка показала, як жила до заміжжя з 55-річним ловеласом

В неї багато хейтерів, однак вона досягла успіхів самотужки. Тільки після того, як вона стала концертним директором, їй пощастило зустріти своє кохання.

Молода дружина Віктора Павліка активно розвиває свій блог, тому ділиться з підписниками усім, що стається в її цікавому та насиченому житті. Так, кожна поїздка, кожен подарунок, кожне ласкаве слово — усе публічно та відкрито. Якщо одні створюють тематичні акаунти та навчають  людей навичкам, наприклад, то Катерина вже цікава тим, що є четвертою дружиною Народного артиста України.

Катя показала свою кімнату

Нещодавно Катерина Репяхова завітала до себе додому побачити батьків. Місце, де виросла 26-річна зіркова дружина не особливо відрізняється від квартири середньостатистичної української родини. Зокрема, блогерка вирішила показати спальню.

Колишня спальня Катерини Репяхової.

Нагадуємо, що концертний директор Віктора Павліка родом з міста Дніпра. Дівчина одразу ж переїхала до столиці по закінченню школи. Адже вступила до Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Першим кроком Катерини на кар’єрних сходах була посада менеджера у студії йоги. А після знайомства з Дмитром Карпачовим, який взяв її на роботу. Після цього життя дівчини, особисте та професійне, пішло на лад.

Зараз молода жінка очікує на первістка від Віктора Павліка. Пара довго не бажала розсекречувати стать дитини, зробивши з цього великий секрет, який бажають дізнатися усі журналісти. Однак інформація стала відомою раніше, ніж припускалося. Журналісти відомого каналу змонтували інтерв’ю таким чином, що Павлік зізнався, що вони чекають на хлопчика. Це виявилося цілковитою правдою. У Віктора буде синочок на ім’я Михайло.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".