Дружина Дзідзьо після новини про їхнє розлучення вирішила змінити ім’я: забути все і почати життя знову

Ярослава Хома знайшла найкращий спосіб розпочати життя спочатку. І почала з імені.

Аудиторія довго підозрювала зіркове подружжя у тому, що назріває розлучення. Здогадки шанувальників виявилися абсолютно виправданими. Минулої суботи Михайло Хома (Дзідзьо) зізнався Катерині Осадчій к тому, що вони з дружиною Ярославою вирішили розлучатися.

Стосунки Дзідзьо та Славії

Виконавці були у стосунках майже 20 років. Перед новиною Ярослава давала велике інтерв’ю, у якому розповіла, що має безліч образ на чоловіка. Так, Дзідзьо не підтримував дружину у бажанні розвивати музичну кар’єру. Навіть прем’єрі кліпу коханої жінку він вважав за краще власну роботу. Це неабияк спантеличило співачку.

Також Ярослава розповідала, що для Михайла абсолютно нормально пропасти на всю ніч. Наприклад, на відпочинку вона не могла знайти чоловіка, а потім він повернувся до номеру і сказав, що усю ніч ішов по серпантину. Сам Михайло додав, що не хоче мати дітей на відміну від Ярослави. Це стало серйозною проблемою для подружжя. Як і постійні ревнощі Ярослави, яку можна зрозуміти,  зважаючи на плітки, які ходять навколо Дзідзьо та Ольги Цибульської.

Дружина Дзідзьо пояснила, за що та чому не може пробачити чоловіка.

Тим не менш подружжя з повагою відгукуються одне про одного, а Ярослава взагалі сказала, що зробила усе можливе.

Нове ім’я — нове життя

Нещодавно на особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram з’явилося запитання, яке дуже хвилювало співачку.

Скріншот сторіз Ярослави Хоми.

Так, виявилося, що після новини про розлучення Ярослава Хома вирішила зробити невеликий ребрендинг своєї творчості і змінити сценічне ім’я. Варіантів всього було два: Славця або та ж Slavia, тільки іншими буквами.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".