Олена Кравець забрала старшу доньку та виїхала за кордон: що змусило зірку залишити двійнят в Україні?

Що Олена Кравець робить у Туречинні разом з донькою?

Олена Кравець хоча і здається дуже відкритою людиною, але не полюбляє розповідати особисті речі на публіку. Більш того, від знаменитості важко дізнатися навіть про її плани, або стан здоров’я.

Комедійна актриса не має звички розповідати про себе в Instagram і знаходитися на зв’язку з користувачами. Однак, дещо про справи Олени можна дізнатися через її доньку, яка на даний момент активно зливає маму у особистому акаунті.

Олена кравець та її донька Марія у Туреччині

Нещодавно Марія Кравець  опублікувала фотографії разом зірковою мамою в розділі stories. Дівчина сфотографувала себе та Олену у дзеркалі.

Олена та Марія Кравець в Туречинні

Зірка постала вже з новою короткою зачіскою, якою так шокувала публіку. На знімку вона позує в стильному вбранні — для сімейного виходу Олена  обрала укорочені брюки, білу футболку і чорну шкіряну косуху, а Марія – прямі джинси і світшот.

З’ясувалося, що дівчата знаходиться в одному з турецьких міст — Даламані через концерт Жіночого кварталу. Іноді Олена Краіець бере доньку з собою, тому нічого дивного у тому, що вона була поруч з нею немає. А от двійнята очевидно залишилися вдома з батьком.

Нагадуємо, що 15 серпня 2016 року Олена і Сергій знову стали батьками: на світ з’явилися двійнята, син Іван і дочка Катерина. Перші фото дітей, які виклала актриса в соціальну мережу, викликали справжній фурор. У 2016 році Олена Кравець не стала робити перерву у творчій кар’єрі. Але все ж вагітна жінка стала менше з’являтися на телебаченні, брати участь в проектах. Під час вагітності Олена Кравець створила власну лінію одягу для вагітних.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".