Незмінний ведучий “Холостяка” Григорій Решетник розповів, хто є його абсолютною фавориткою за всі сезони

Виявляється у Григорія Решетника є абсолютно фаворитка. Дізнайтеся у статті, хто вона.

Незмінний ведучий “Холостяка” на каналі СТБ Григорій Решетник — багатодітний батько. Чоловік виявився цікавим не тільки завдяки своїй професійній діяльності, але й тим, що є зразковим батьком 3 хлопчиків. До того ж маленьких. Старшому сину знаменитості Івану тільки 8 рочків.

Фаворитка Григорія Решетника

Нещодавно на особистій сторінці Григорія Решетника в соціальній мережі Instagram з’явився запис, у якому телеведучий зізнався, хто ж являється його абсолютною фавориткою за всі сезони. Як не дивно, нею виявилася його дружина Христина Решетник. Іншого і чекати було не варто.

За короткий проміжок часу дівчині вдалося підкорити серце колишнього холостяка і породити у ньому бажання одружитися.

До речі, до Христини Григорій знаходився у тривалих стосунках з іншою дівчиною. Їхні відносини почалися ще у підлітковому віці. Молоді люди жили разом, але до весілля справа так і не дійшла. Зараз Григорій Решетник вдячний долі за те, що вона не підвела його під вінець з дівчиною, а дала можливість зустрітися з прекрасною жінкою на ім’я Христина, яка народила йому діток.

Сімейний відпочинок на Мальдівах

Зараз сім’я знаходиться на відпочинку на Мальдівах. Як повідомляє Христина Решетник, вони повернулися туди, щоб показати піврічному Сашкові його батьківщину.

За словами жінки, саме там у її животику зародилося третє життя і в Україну вона повернулася вагітною. Про це є і неймовірна історія: за родиною в минулому році постійно ходив лелека, який наштовхнув дівчину на думку, що вона скоро народить.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".