Екс-наречена Віталія Козловського після невдалих стосунків нарешті виходить заміж: тепер без брехні і зрад

Раміна Есхакзай об'явила, що виходить заміж, будучи на відпочинку на Мальдівах.

Ведуча власного авторського YouTube-шоу “Ходять чутки” Рамін Есхакзай виходить заміж. Популярна журналістка брала участь в шоу “Холостяк”. Була заручена зі співаком Віталієм Козловським, але пара розлучилася в розпал підготовки до весілля.

Рамін Есхакзай виходить заміж

Адвокат Євген Пронін зробив їй пропозицію під час відпочинку на Мальдівах, пише “Культурна пральня”.

“Раз усі вже знають, таки да. Він це зробив!”, – написала Есхакзай на своїй сторінці в Інстаграме, показавши обручку на пальці.

На даний момент пара знаходиться на Мальдівах. Закохані відпочивають там вже кілька днів.

Користувачі мережі в основному пораділи за улюблену журналістку. Втім, деяким не сподобався розмір діаманту. Мовляв, міг би і побільше “булижник” купити.

Нагадуємо, що Раміна Есхакзай тривалий час знаходилася в стосунках з українським співаком Віталієм Козловським. Під час підготовки до весілля зіркова пара гучно розсварилася.

З’ясувалося, що Віталій Козловський зраджував Раміні зі своєю асистенткою. Співак сам зізнався нареченій, що розпочав стосунки з нею , аби розпалити ревнощі у жінки, яку насправді кохає. Раміна не витримала приниження та, за словами ведучої, придумала, що також має стосунки на стороні з чоловіком з Москви. Пара домовилася, що деталі їхнього розриву не просочаться до журналістів, але Віталій свого слова не стримав.

Молоді люди обливали одне одного брудом та розповіли абсолютно всі деталі стосунків. Раміна навіть зізналася, що далі поцілунків вони не заходили.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".