Ірина Білик та Сергій Звєрєв були помічені разом: зіркових фанатів пластичної хірургії не відрізнити

Пластична хірургія прекрасна, коли поруч не стоїть твоя копія.

Ірина Білик та Сергій Звєрєв колись були неймовірно епатажною парою. У зірок розвивався стрімкий роман, який не закінчився щасливо. Хоча, цілком можливо, що це був лише піар.

Про це ми ніколи не дізнаємося, адже їхні відносини будувалися за часів, коли користувачі не могли розсекречувати зірок у соціальних мережах.

Такі схожі і такі різні

Усі знають про пристрасть до пластичних операцій, як Ірини Білик, так і Сергія Зверєва. Співачка не виправдовується стосовно свого захоплення. Мовляв, мати гроші і не робити пластику — це гріх. Їй подобається своє відображення у дзеркалі, а сотні фанатів бажають виглядати так само, як і їхній кумир.

Ірина Білик та Сергій Звєрєв

Про пластику Сергія Зверєва ходило безліч легенд та міфів. Один з найпопулярніших: шоумен потрапив у страшну автокатастрофу і залишився без обличчя, тому йому зробила його таки. Сергій час від часу виправляє деякі недоліки і тому так виглядає. Свого часу Звєрєв приймав участь у безліч ток-шоу, в яких часто говорилася неправда. Наприклад, що його син народився від жінки, з якою у Сергія були стосунки. Хоча насправді його дитина взята з дитбудинку. Тому незрозуміло, чи можна вірити цим словам.

Що більше вражає, так це однаковий стиль Ірини та Сергія. Обидва обожнюють масивну біжутерію, висвітлене волосся, одинаковий тип макіяжу і так далі. Не дивно, що ім удвох було дуже комфортно.

До речі, повага до Сергія Звєрєва в російському суспільстві значно збільшилася після його одиночного пікету у підтримку збереження Байкалу. Співвітчизники артиста кардинально змінили свою думку про нього, а кількість хейтерів з дивовижною швидкістю зменшилася.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".