В родині Камалії сталося горе: померла рідна людина співачки. Мама зірки не знала, як їй про це розповісти

Камалія зізналася, що тільки нещодавно дізналася про смерть рідної людини.

Декілька годин тому найбагатша співачка України Камалія зізналася, що тільки-но дізналася про смерть рідної людини. Артистка виказала свої почуття на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та розповіла про померлого.

Хто саме помер в родині Камалії?

Так, виявилося, що декілька днів тому з життя пішов рідний дядько співачки Василій. Вона зізналася, що увесь цей час її мати носила в собі це горе і ніяк його не показувала доньці. Для усієї великої родини це неймовірно важка горе та втрата.

Згодом, співачка також виклала відеоролик, у якому постала в чорному траурному одязі в машині. Під час поїздки заплакана співачка розповіла, що зараз знаходиться в Чернігові та їде з похорон на поминки. Ззаду в автомобілі сиділи її обидві доньки. Камалія корила себе, що довго не бачилася з дядьком, якого так любила, через карантинні обмеження.

Чоловіка поховали аж через неділю після його смерті через те, що вся його родина хворіла на коронавірус і домочадці просто не мали змоги поховати батька. Увесь цей час Василь пролежав у морзі. До речі, саме коронавірус став причиною смерті чоловіка.

Також артистка підкреслила, що родина приховала від неї смерть родича через те, що у співачки було концерти та музична премія. Рідні просто піклувалися про неї та не хотіли, щоб вона провела ці необхідні заходи у поганому настрої. Зараз зірка знаходиться у шоці, багато плаче і важко сприймає те, що сталося. Камалія розповіла, що її матері також дуже погано, адже вона втратила любого брата.

Царство небесне Василю та терпіння його родині.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".