Тіна Кароль одягла хустинку, але компенсувала “бабусин” аксесуар вбранням: суцільні вирізи — все для Балана

Українська поп-діва Тіна Кароль володіє відмінним почуттям стилю, адже навіть "бабусина" хустинка виглядає на ній надзвичайно.

Тіна Кароль блищить на сцені вже більше 15 років, причому однією співочою діяльністю вона не обмежується. Артистка також зарекомендувала себе як успішну телеведучу, талановиту актрису, неймовірної краси фотомодель, а з недавніх пір вона вирішила випробувати себе в ролі модного дизайнера.

Тіна Кароль

Співачка вже встигла випустити власну колекцію взуття та сумок, колготок і панчіх, на цей раз вона представила публіці стильні косинки. В якості реклами Тіна знялася в новій фотосесії, для якої вибрала досить провокативний наряд.

Так, перед камерою Кароль позувала в короткому чорному топі на тоненьких бретелях, які вигідно підкреслили її жіночні форми, а низ образу складається з облягаючих брюк зі сміливим розрізом на животі і тонких смужках на талії. Поп-діва в черговий раз довела, що її фігура бездоганна.

Тіна Кароль у новій фотосесії Тіна Кароль у новій фотосесії

Костюм знаменитість поєднала з сережками-кільцями і, звичайно, хусткою з синьо-білим візерунком на чорному тлі. Тіна і стала дизайнером цієї лімітованої колекції шовкових хусток, ціна якої становить 1550 гривень. Вишукана засічка та макіяж з чорними стрілками ідеально завершили образ.

Численні шанувальники прийшли в захват, побачивши Кароль в такому зухвалому амплуа. Багато коментаторів відзначили, що артистка в свої 36 виглядає на 18, а також припустили, в якому захваті від цих кадрів буде молдавський мачо Дан Балан.

Їх передбачуваний роман обростає новими подробицями чи не кожен день. Більше цікавого про це дивіться нижче:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".