Таємна дружина Олега Винника у мікросукні показала те, що старанно приховує від публіки повелитель вовчиць

Таїсія Сватко продовжує радувати своїх фанатів вишуканими образами.

Дізнаватися про життя улюбленої зірки з фан-акаунтів присвячених її творчості вже звична справа для шанувальників співачки Таїсії Сватко. Таюне вкрай рідко публікує на особистій сторінці в соціальній мережі власні світлини і точно не розповідає про особисте життя користувачам. За неї це роблять її найгарячіші фани та журналісти, які на жаль, можуть не знати усіх деталей.

Квітка Таюне у мікросукні

Нещодавно на одному з таких акаунтів з’явилися нові кадри з концерту Таїсії. Таємна дружина Олега Винника постала у сукні, яка складалася з джинсової міні-спідниці, прозорої довгої спідниці та кроп-топу.

Бек-вокалістка як завжди талановито виконувала хіти та була у центрі уваги. Зараз співачка активно виступає самостійно на заходах, адже в неї доволі багато слухачів. Втім, Олега Винника вона не покинула і буквально нещодавно вони з’являлися разом на сцені.

Нагадуємо, що журналісти та слухачі вважають Таїсію Сватко дружиною Олега Винника. У користь цієї версії говорить багато фактів: вони вчилися разом, працювали разом у Німеччині, мають неймовірний зв’язок на сцені зараз, а односельчани Олега Винника запевняють, що Таюне — його дружина і вони разом приїжджають до села. Шанувальники навіть вірять, що у пари є спільна дитина на ім’я Юліан, який зараз проживає за кордоном.

Олег Винник не просто так приховує своє особисте життя. Співак запевняє, що хоче бути цікавим публіці завдяки своїй творчості, але ніяк не справам амурним. Якщо раніше артист заперечував шлюб з бек-вокалісткою, то зараз ніяк не коментує.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".