Дан Балан ніжно обіймає Тіну Кароль та закохано дивиться на поп-діву: подалі від шаленої юрми та скандалів

У мережі з'явилися нові світлини зірок, які говорять про романтичні почуття між ними.

Стосунки Тіни Кароль та Дана Балана отримали очікувану розв’язку для глядачів шоу “Голос країни”, але не для фанатів пари. Після зізнання продюсера вокального проекту Володимира Завадюка про те, що роман між зірками був створений штучно, шанувальники пари спричинили неймовірний галас у мережі. В результаті, довелося виправдовуватися всім: від продюсера до артистів.

Навіть молдавський мачо, який завжди буває небагатослівним і тим паче, не веде свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram на російській мові, зробив звернення саме нею, щоб уникнути непорозумінь з аудиторією. Втім, йому не вдалося цього уникнути. Пристрасті навколо них з Тіною  вщухають, а фанати пари продовжують шукати підтвердження тому, що між ними щось було. І деякі спроби досі закінчуються успішно.

Фото, яких ви не бачили

На одній з популярних фан-сторінок про стосунки Дана та Тіни з’явилася нова лінійка світлин за їх участі. На них молдавський виконавець ніжно дивиться на співачку та притуляється до неї. Вона ж ласкаво відводить очі та не відштовхує прихильника.

Користувачі мережі одразу ж звернули увагу на чистоту емоцій артистів і підкреслили той факт, що між зірками все ж таки щось було.

Нагадуємо, що Дан Балан не заперечував того факту, що між ними з поп-дівою був флірт. А продюсер шоу Володимир Завадюк розповідав, що співачка дуже сподобалася молдавському виконавцеві, який при пропозиції взяти участь у проекті, одразу ж поцікавився, чи буде у цьому сезоні Тіна.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".