Дмитро Шепелєв поскаржився на дитину від покійної Жанни Фріске: не слухається та виводить батька. Деталі

Дмитро Шепелєв мужньо взявся за виховання малолітнього сина після смерті коханої. Тепер чоловік скаржиться на проблеми у вихованні.

Дмитро Шепелєв – телеведучий, який у досить молодому віці пізнав втрату коханої людини. Жанна Фріске, яка хворіла на онкологію не змогла впоратися з пухлиною мозку та пішла з життя, не доживши навіть до 45 років…

Жанна Фріске. Фото взято на просторах мережі.

Артистці вдалося лишити по собі дитину. Сина назвала Платоном та довірила його виховання не тільки своїм батькам, а й коханому Дмитру, який і є батьком малюка. Зараз сину Жанни вже 8 років. Він росте без материнської любові, втім вже є жінка, яка почала ним опікуватися.

Дмитро вдруге зустрів кохання. Його обраницею стала дизайнерка Катерина Тулупова. Жінка подарувала дитину Шепелєву.

Чоловік зазначив, що батьківство вдруге йому в чомусь дається легко, в чомусь тяжко. Він вже досконало знає всі нюанси догляду за немовлятком, але все одно він з важкістю сприймає те, що потрібно рано прокидатися та інколи не спати вночі.

Серед інших проблем – виховання старшого хлопчика. Варто зазначити, що Платон дуже привітно сприйняв новину про появу братика та у день самих пологів сильно нервував. Батько зазначає: є й інші проблеми з дитиною.

“Нещодавно я помітив, що старший син часом взагалі перестав мені відповідати”, — нарікає Дмитро Шепелєв.

За його словами, восьмирічний Платон почав його ігнорувати. При цьому хлопчик часто забуває виконувати прохання батька, літає у хмарах і думає про щось своє. Та малюк вибачається і прямо каже, що просто замислився.

Дмитро ж перестає на нього сердитися вмить.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.