“Холостячка” 2021: за серце головної героїні будуть тепер змагатися ще й жінки. Проект стає “нетрадиційним”

Проект "Холостячка" є дуже нестандартним в рамках патріархального суспільства. Організатори вирішили зробити його ще більш не звічним та змінили правила.

“Холостячка” став дійсно легендарним проектом для українського телебачення. Вперше наші жінки побачили на екрані, що не їх можуть обирати чоловіки, в якості наречених, а вони самі спроможні обирати собі коханих.

Першою українською жінкою-холостячкою, яка показала всю силу та незалежність характеру, стала Ксенія Мішина. Тепер шукати своє кохання буде Злата Огнєвіч.

Ксенія Мішина та Злата Огнєвіч. Фото взято на просторах мережі.

Тендітна, ніжна та неймовірно талановита Злата відважилася на відчайдушний крок та пішла на шоу. Нагадаємо, зірці зараз 35 років і вона ще жодного разу не була заміжньою. Втім, співачка дуже мріє про родину і хоче створити її з надійним чоловіком.

Вже цього місяця Злата відвідала зйомки у Туреччині, але учасників шоу організатори не поспішають розкривати.

Навіщо запросили до участі у “Холостячці” жінок-претенденток на серце героїні?

З самого початку у “Холостяку” учасницями були дівчата, а у “Холостячці” – хлопці. Цього року все зміниться. Жінкам також дозволили брати участь та боротися за серце героїні.

Представники шоу наголошують, що всіх людей різного походження та культури об’єднує одна спільна риса – прагнення бути коханими. Тому вони дають можливість дівчині обирати між чоловіками та жінками.

Щоправда, такі нововведення відбудуться не в українському шоу і тим паче не зі Златою Огнєвіч.

Варто зазначити, що “Холостячка” – це адаптація світового проекту, який стартував ще у 2003 році у США. Австралійські медійники вирішили змінити правила та пустили на кастинг жінок-учасниць.

Австралійська холостячка Брук Блуртон. Фото взято на просторах мережі.

Тим паче, сама героїня зізналася у своїй бісексуальності.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".