Співачка Слава збирається викупити готель Софії Ротару в Криму за шалені гроші: як він виглядає зсередини

Співачка Слава планує купити готель Софії Ротару в Криму, який українська Примадонна намагається продати вже другий рік.

Спочатку Ротару хотіла продати свій легендарний готель “Вілла Софія” в Ялті за 25 мільйонів євро. Погодьтеся, вельми недемократична ціна, що й не дивно, з огляду на те, як сильно постраждали заробітки зірки з концертів та корпоративів через пандемію. На даний момент ціна знижена до 23 мільйонів. У перекладі на гривні за нинішнім курсом ця сума становить 770 з гаком мільйонів.

Ріелтори вважають, що ціна все одно сильно завищена і якщо вже Софії Михайлівні і вдасться продати готель, то тільки якомусь ярому прихильнику. Втім, до цієї нерухомості вже придивляється Слава, яка прямо заявила про намір стати її власницею в ефірі програми “Ти не повіриш!” на телеканалі НТВ:

“Якби була “Вілла Анастасія”, я б відразу купила. Таких божевільних грошей у мене поки немає. Я думаю, що після літнього сезону зможу собі дозволити”.

Співачка Слава

Варто відзначити, що Слава регулярно вкладає зароблені гроші в нерухоме майно. Зовсім недавно вона придбала сьому за рахунком квартиру в хмарочосі з видом на Москву-ріку. За ці розкішні апартаменти співачка виклала більше мільйона євро.

Що відомо про готель “Вілла Софія” та як він виглядає

Готельним бізнесом в Ялті швидше займалася не Ротару, а її єдиний син Руслан і невістка Світлана. Це бутік-готель VIP-класу з номерним фондом виключно категорії люкс. Судячи з розцінок 2016 року, опублікованих на сайті вілли, за одну ніч постояльцям доводилося викладати від 7500 до 30000 гривень.

Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія
Вілла Софія

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".