Гуморист Олег Філімонов з “Джентельмен-шоу” втратив онука: 16-річного хлопця рятували одеські лікарі

Майстер елегантних жартів, Олег Філімонов, вчора дізнався страшну новину - його улюбленого онука не стало. Дізнайтеся подробиці.

Олег Філімонов – відомий одесит та гуморист. Кар’єра артиста почалася у КВК, де він представляв команду “Одеські джентельмени”. Згодом він з друзями запустить проект “Джентельмен-шоу”.

“Джентельмен-шоу”. Головна заставка проекту.

Дотепні скетчі, влучна сатира і дух справжньої старої Одеси підкорили українського глядача. Окрім легендарного “Джентельмен-шоу”, Олег зарекомендував себе, як гарний і талановитий актор. Чоловік знімався у кіно, де грав, звісно, одеситів. Крім цього, Філімонов відомий роботою у театрі. Зіграв загалом понад 600 ролей.

Олег Філімонов в образі. Фото взято на просторах мережі.

Та буквально вчора, 30 травня у родині Олега сталося велике горе: його онук, якому було всього 15 років раптово помер.

Хлопця звали Еван. Від народився у Нью-Йорку від молодшої доньки Олега, Карини. Хлопець вів активний спосіб життя: займався багато спортом, любив проводити час з однолітками.

Його серце зупинилося під час гри у баскетбол на одному зі спортмайданчиків одеських шкіл. Першими про подію написали свідки у місцеві телеграм-канали.

Багато свідків знайшлося цієї події…

Згодом інформацію підтвердив і сам Олег. Він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Чоловік повідомив новину дуже стримано, але понад 200 підписників написали свої слова співчуття.

Свідки розповіли, що хлопець вирішив перепочити від гри та впав. Друзі не відходили від нього. Реанімували юнака, але все безрезультатно…

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".