(Фото) Лілія Ребрик похизувалася своєю елітною автівкою: теледіва кермує машиною для вуличних гонщиків

Жінка за кермом завжди виглядає елегантно. Лілія Ребрик - досвідчена водійка, яка вирішила показати прихильникам своє авто.

Лілія Ребрик кожного ранку зустрічає з українцями день на телеканалі “Україна”. Робочий день починається у телеведучої дуже рано, близько 5-ї години. Щоб комфортно було добиратися на студію, Лілія придбала собі авто.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик. Фото взято на просторах мережі. 

Телеведуча ніколи не хизувалася своїми статками, але своє авто вирішила показати своїм прихильникам.

Виявляється, кермує артистка дивом німецького автопрому – BMW. Дуже часто такі машини стають учасниками гонок і не лише офіційних.

Лілія Ребрик за кермом своєї автівки. Скриншот взято з Інстаграм-сторінки.

Дуже пасує білявці світлий шкіряний салон. Лілія навіть сьогодні підібрала вбрання до своєї машини.

Редакції “Сенсація” вдалося знайти, як загалом виглядає машина телеведучої. Виявляється, Лілія має витончений смак: вона придбала собі машину білого кольору.

Лілія Ребрик позує біля своєї машини. Фото взято на просторах мережі.

Та, вочевидь, це не перша автівка легендарної ведучої. Раніше Лілія публікувала фото, де позувала біля червоної машини марки “Ауді”.

Лілія Ребрик позує біля авто. Фото взято на просторах мережі.

Дуже жіночно виглядає автомобіль у яскраво-червоному кольорі. Варто відзначити, що попри свою славу та популярність Лілія не хизується своїми матеріальними статками. Вона ніколи не виставляє нарочито на показ фанатам свого будинку чи автівок. До речі, якою машиною кермує її чоловік, Андрій Дикий, досі не відомо.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".