Чим живе і як виглядає зараз рекордсмен пластичних операцій Олександр Шпак? Чоловік переніс 15 модифікацій

Те, що відомі жінки роблять пластичні операції - цим вже нікого не здивуєш, а ось до чоловічих модифікацій суспільство ще не зовсім готово.

Олександр Шпак дуже захоплювався спортом і став бодібілдером. Він тривалий час працював над своєю фігурою та став справжнім стронгменом. Проте, чоловік настільки захопився модифікаціями, що не втримався й від пластичних операцій.

Олександр Шпак до та після пластичних операцій. Фото взято на просторах мережі.

Є інформація, що чоловік переніс близько 15 пластичних операцій. Крім цього, Олександр прикрасив тіло суцільним татуюванням. На нетривалий термін чоловік робив імпланти в груди і сідниці, але пізніше вирішив прибрати їх. У число процедур для зміни зовнішності входить також татуаж особи і нарощування іклів. Проте зараз чоловік зробив більш стандартну посмішку.

Варто зазначити, що Олександр не заперечує своїх операцій. Навпаки яскравий бодібілдер підкреслює, як змінився він за роки. Нещодавно опублікував фото своїх губ до того, як збільшив їх.

Довершує свій образ чоловік яскравим макіяжем. Він робить татуювання брів, адже свої природні йому не довподоби. Натуральний колір волосся Олександра – блонд. Світлі брови на фоні багаточисленних татуювань просто виглядають невидимими.

За словами інтернет-знаменитості, втілити такі разючі зміни у житті було не важко: у відомого бодібілдера багато знайомих хірургів, стоматологів та інших лікарів.

Щодо макіяжу – навчився робити його самостійно.

Працює Шпак фітнес-тренером, а також бере участь у розважальних та спортивних заходах.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".