Дмитро Шепелєв виграв суд у батьків покійної Жанни Фріске: тепер є окрема квартира у Москві для нової жінки

Дмитро Шепелєв у досить молодому віці став вдівцем, лишився з дитиною на руках. Проте, з родиною покійної Жанни так і не зміг порозумітися.

Жанна Фріске – знаменита співачка дуже тяжко помирала: у неї була пухлина мозку та навіть закордонні лікарі нічого не змогли вдіяти. Не стало артистки у 2015 році. Материнської любові лишився її малолітній синочок Платон, а Дмитро Шепелєв став вдівцем.

Історія вічного кохання Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске
Історія вічного кохання Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске

Кажуть, що спільне горе гуртує людей, але у родині Жанни так не сталося. Кончина артистки назавжди розсварила її батьків із зятем. Проблемою у стосунках Дмитра з Володимиром та Ольгою Копиловими стала престижна квартира співачки у Шмитівському проїзді у Москві.

Житло – чимале. Квартира сягає 90-метрів у площину, а коштує близько 24 мільйонів рублів (близько 327 тисяч доларів). 2/3 належить саме Володимиру та Ользі, 1/3 – Дмитру. Батьки Жанни не раз зазначали, що хотіли б, аби квартира дісталася їх онуку Платону повністю.

Жанна Фріске з батьками та сестрою. Фото взято на просторах мережі.

У Дмитра – інша ідея. Він частину квартири хоче продати. Експерти підрахували, що заробити б шоумен міг 8 мільйонів доларів.

Та батьки співачки – проти. Вона весь час підтримували ту атмосферу, яка була під час життя Жанни. Всі меблі та предмети інтер’єру збереглися у тому вигляді, як було при покійній.

Щоб не дати Дмитру продати квартиру, батьки подали на нього до суду. Видавництво StarHit повідомляє, що суд відхилив позов Володимира та Ольги. Дмитро Шепелєв може робити зі своєю долею житла все, що забажає.

Нагадаємо, цього року шоумен став вдруге батьком. Народила сина йому дизайнерка Катерина Тулупова.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова. Фото взято на просторах мережі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".