71-річний Михайло Поплавський завершує кар’єру ректора та співака: що вплинуло на рішення піти з посади?

Співаючий ректор на цей раз дуже здивував рішенням піти з посади.

Михайло Поплавський є ректором на протязі вже 28 років. Тільки нещодавно українській відомий артист святкував річницю. А вже вчора ввечері стало відомо, що він йде зі сцени та припиняє кар’єру ректора.

Михайло Поплавський не хоче щоб його виносили ногами вперед

Нещодавно Михайло Поплавський дав коротке інтерв’ю Катерині Осадчій у рамках телепередачі “Світське життя”. Саме там він розповів про своє бажання завершити кар’єру в усіх сенсах. Співаючий ректор хоче залишити своє місце молодому спеціалістові. А також пояснив, що не має жодного бажання, щоб його виносили з  його місця роботи ногами вперед. Тобто чоловік усвідомлює, що вже літній і має піти на заслугований відпочинок.

Михайло Поплавський зі студентками
Михайло Поплавський зі студентками

Також співак підкреслив, що завжди треба знати міру та межі. Загалом, артист дав зрозуміти, що просто настав час йому прощатися зі сценою та кріслом патрона.

“Під лежачий камінь не тече, треба рухатися. Але артист повинен своєчасно піти зі сцени під оплески, а не щоб його виносили ногами вперед. Завжди має бути межа та почуття міри”, – прокоментував своє рішення Михайло Поплавський.

Цікаво, а що тепер будуть робити бідні студентки, які звикли завжди супроводжувати пристарілого ловеласа?

Нагадуємо, що нещодавно Михайло Поплавський давав інтерв’ю, в якому розповів про найстрашніший день у своєму житті. Так, співаючий ректор згадав день, коли його коханий син Олександр ледь не загинув в  автомобільній автокатастрофі. Артист досі говорить про цей день зі сльозами на очах і не може прийти до тями.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.