На що переможниця “МастерШеф Професіонали–3” Елеонора збирається витратити чесно виграний мільйон?

Переможниця цьогорічного сезону кулінарного проекту розповіла, як вона планує будувати свою кар'єру.

Перемога Елеонори Баранової стала несподіваною для багатьох глядачів проекту. Одні до кінця не вірили, що саме вона переможе, інші вважали гідними інших учасників.

Перша дівчина-переможниця

25-річна кулінарка стала першою дівчиною-переможницею “МастерШеф. Професіонали “на  телеканалі СТБ і отримала мільйон гривень. Після перемоги Елеонора Баранова працює шеф-кухарем нового ресторану Володимира Ярославського.

Елеонора Баранова

“Я не можу до кінця усвідомити, що я перемогла! Я дуже хотіла цього, довго до цього йшла, я мріяла і боялася. Це як бути головним героєм у фільмі, так круто!. Ми запускаємо власну доставку їжі. Крім того, я працюю шеф-кухарем у новому ресторані Володимира Ярославського “Chef’s Table”. Ми вирішили співпрацювати і подивитися, що з цього вийде. Також я займаюся активною підготовкою до конкурсу “Bocuse d’Or”, – розповідає Еля.

Нагадуємо, що за підсумками фінального конкурсу за перемогу боролися трійка найсильніших учасників – Елеонора, Віктор і Микола. Вони готували свої найкращі страви, які змогли – закуску, основне блюдо і десерт. За словами Елеонори, в її меню були зібрані всі її знання, досвід і вміння. Вона спробувала об’єднати Японію і Азію з базової Францією, показала незвичайні смаки з різною технікою в тематиці природи. Закуску вона подала на гілках фруктових дерев – рапани в су-вигляді глазуровані цибульним соусом, з топінамбуром скремом з коренеплодів і топінамбура, а також серце голуба.

Нагадаємо, в першому сезоні “МастерШеф. Професіонали” переміг Павло Серветник. У другому – Євген Грібенік.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".