Діма Коляденко навідався до Ірини Білик перед її розлученням з п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим

Український хореограф і шоумен Дмитро Коляденко порадував співачку Ірину Білик своєю компанією напередодні її розлучення з п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Зовсім недавно поп-діва вітчизняної сцени Ірина Білик приголомшила шанувальників новиною про розірвання шлюбу з продюсером і фотографом Асланом Ахмадовим після 8 років шлюбу. У пари є спільна дитина, п’ятирічний син Табріз, проте вже рік він не бачився з батьком, оскільки той живе в Москві і не знаходить часу приділити увагу родині. Спочатку причиною цього була пандемія і обмеження на авіаперельоти. Втім, нічого не змінилося і з послабленнями карантину.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Коли Ірина вперше про це розповіла, то навіть сліз стримати не змогла — дуже важка тема для неї. При всьому при цьому вона називає Аслана найкращим з усіх чоловіків, яких вона любила.

Незабаром інтерв’ю дав колишній обранець Білик Діма Коляденко, який вважає, що Ахмадов поводиться неправильно — чоловік і батько повинен бачитися з рідними не через екрани смартфонів, а особисто.

Ірина Білик та Діма Коляденко

Не можна не відзначити, що хореограф досі називає Білик головним коханням свого життя. Колись за їх бурхливими відносинами спостерігала вся країна. У них було все — і пристрасть, і сварки, і ревнощі, і щирі почуття, тому публіка була впевнена, що артисти в решті решт одружаться. Проте, в 2006-му вони розійшлися зі скандалом, але зараз міцно дружать і не згадують про старі образи.

Так, Коляденко прийшов підтримати подругу на її концерті, про що Ірина повідомила у себе в Інстаграмі:

“Хлопці прийшли до мене на концерт, не змовляючись”, — підписала співачка публікацію.

Діма Коляденко на концерті Ірини Білик з її старшим сином
Діма Коляденко на концерті Ірини Білик з її старшим сином

У кадрі Діма позує зі старшим сином Білик Глібом. У обох нафарбовані нігті, що зірка підмітила хештегом “Дивна мода”, з чим важко посперечатися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".