На що йде Мурат Налчаджиоглу заради доньки, яку втратив через численні зради у шлюбі з Ані Лорак?

Тепер Мурат живе окремо від єдиної доньки, але він все ще демонструє себе, як хорошого батька.

Якщо ви вважаєте, що є щось миліше, ніж стосунки батька та доньки, то ви не бачили як турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу спілкується з єдиною спадкоємицею Софією.

Розваги Мурата Налчаджиоглу та Софії

Нещодавно спільній та єдиній дочці Ані Лорак та Мурата Налчаджиоглу виповнилося 10 років. Заради доньки турецький батько покинув усе та вирушив до Росії.

Спочатку на особистій сторінці бізнесмена в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, На якому зірковий татусь розважався з донькою на концерті колишньої дружини. А вже через маленький відрізок часу, він порадував користувачів мережі неймовірно смішним відео. На ньому десятирічна Софійка вбралася у дуже яскраву сукню, а батька змусила взути підбори. Мурат бажання спадкоємиці виконав, але оригінальним чином. Він одягнув підбори на руки і почав ходити на четвереньках. Чого не зробиш і на що тільки не підеш заради дітей.

Нагадуємо, що після скандального розлучення з російською співачкою Ані Лорак Мурат вимушений жити далеко від своєї єдиної доньки. Софія залишилася з мамою у Москві, а Мурат живе в Україні та Туреччині. Він часто надає візити до екс-дружини і забирає доньку до родичів у Стамбул.

Софія вже перетворюється на копію свого батька та турецької бабусі. Останнім часом мережею блукають чутки про возз’єднання Кароліни і Мурата після його зради та розлучення. Втім, офіційного підтвердження цим чуткам немає.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".