Оля Полякова чесно відповіла на питання про пластику, у якій її підозрюють регулярно: “Колю тільки ботокс”

Суперблондинка української естради Оля Полякова відверто розповіла про те, що вона робила зі своїм обличчям для омолодження і чи робила щось взагалі.

Бажання виглядати добре і молодо з роками виникає у багатьох жінок, а у зірок шоу-бізнесу з особливою регулярністю, адже вони за службовим обов’язком мають подавати приклад шанувальникам, стосується це і зовнішності. Героїня нашої сьогоднішньої статті, наприклад, поділилася з аудиторією в соцмережах контактами ін’єкційної косметологині, до якої звертається і сама:

“Дівчата, якщо вам потрібні якісні уколи краси, вам до цієї прекрасної докториці Ольги!”, — підписала публікацію Полякова.

Скріншот з Інстаграму Олі Полякової
Скріншот з Інстаграму Олі Полякової

Крім того, Оля і раніше не приховувала, що час від часу стає клієнткою фахівців б’юті-сфери:

“Я колю тільки ботокс. Я хочу розповісти людям, що це таке, адже вони думають, що всі ці щоки і жахливі губи — це ботокс. Ні! Ботокс — це те, що блокує м’язи. Він колеться в лоб, щоб не з’являлися зморшки — все! А іншого я не роблю!”, — запевнила Полякова.

Оля Полякова на процедурах у косметолога

Що стосується безпосередніх пластичних операцій, то співачка стверджує, що до них не вдавалася. У бесіді зі Славою Камінською в рамках власного інтернет-шоу “Правда або дія”

Суперблондинка зізналася, що колись збиралася зробити пластику, щоб змінити форму носа, причому у колишнього чоловіка екс-солістки “НеАнгелів” Едгара Камінського. Однак їй вдалося знайти фахівців, які допомогли виправити зовнішні недоліки за допомогою ботокса.

Оля Полякова раніше
Оля Полякова раніше

Також мати гарний вигляд Олі Поляковій допомагає щільний робочий графік, під час якого у неї навіть немає часу подумати про їжу, вцілому активний образ життя і правильне харчування.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".