Вагітна дружина Віктора Павліка піддала здоров’я її малюка небезпеці через власну безтурботність

Вагітна дружина Віктора Франковича от-от має народити, але зовсім інші події у родині стали головною темою для ЗМІ.

Катя Репяхова — четверта дружина Народного артиста України Віктора Павліка. Подружжя стало насправді скандальним через той факт, що дівчина була згодна ходити зі статусом коханки близько двох років. Втім, після смерті онкохворого сина Віктор Франкович взяв відповідальність за кохану і нарешті одружився з нею. Зараз молода дівчина носить під серцем первістка на ім’я Михайло.

Мала народити, а ходить з температурою

Раніше Катя Репяхова повідомляла, що має народити приблизно на цих вихідних. Чи станеться це відповідно прогнозам — неясно, але ми дуже сподіваємося, що все пройде добре, і мама, і дитина будуть здоровими та щасливими.

Втім, ці прекрасні дні зіпсував один дуже неприємний факт — дівчина важко захворіла простудою і близько неділі ходить з високою температурою.

Нещодавно зіркова дружина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій пояснила, що захворіла через власну необережність та безвідповідальність. Дівчина забула, що знаходиться у дуже вразливому стані і тому не одяглася тепло. В результаті вона захворіла і тепер намагається збити високу температуру.

Тим часом її благовірний повинен виступати на концертах, тому не має вдосталь часу, щоб піклуватися про свою любу дружину. На щастя, у Каті є мама, яка перебралася на час з Дніпра, і надає усю необхідну допомогу любій донечці. Зараз фанати та хейтери дівчини активно слідкують за її особистою сторінкою в Інстаграм, адже вона може у будь-який момент відправитися до пологового будинку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".