40-річна Лілія Ребрик вперше показала фігуру у купальнику: неймовірно спортивна зірка дасть ще фору молодим

Лілія Ребрик яскрава українська телеведуча, яка підкорила глядачів скромністю та талантом.

Лілію Ребрик з усією країною зустрічає ранок на телеканалі “Україна”. Окрім цього, ведуча просто підкорює прихильників своєю скромністю. Ребрик не помічена у скандалах, самопіарі. Та, здається, ця теледіва готова дозволити собі тохи більшого.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Артистка, бувши на відпочинку у Туреччині вирішила чи не вперше похизуватися своїми формами. Лілія опублікувала світлину у бікіні.

“Море – моя любов, моє місце сили… іноді це просто необхідно, зануритися з головою в воду”, – підписала фотографію Лілія.

Дійсно, чому б не потішити прихильників такою родзинкою в Інстаграмі. У свої 40 років ведуча веде активний та здоровий спосіб життя, регулярно займається спортом та вміє робити акробатичні й танцювальні номери.

Цікаво, що саме танці подарували популярній білявці кохання всього її життя – Андрія Дикого.

З ним жінка познайомилася на проекті “Танцюють всі!”. Туди молодесеньку ведучу погоди та новин покликали організатори телеканалу “СТБ”. Чуттєві па на паркеті, несподівані обійми та сором’язливі перші зізнання у романі – все це пережила зірка пара.

Лілія і досі згадує, що саме проект поєднав її з Андрієм Диким серця. У шлюбі закохані провели цілих 10 років, звели будинок та зараз виховують двох чудових дівчат.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик з родиною 

Подружжя також транслює зі своїх сторінок у соціальних мережах ідею здорових та екологічних стосунків: разом займаються спортом, відпочивають, але кожен має власну справу, якій віддається на всі 100%.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.