Олена-Христина Лебідь розкрила всю правду про нелегке дитинство: не з чуток знає, що таке домашнє насильство

Неможливо повірити, що головна поборниця з аферистами колись страждала від насильства. Втім, це правда.

Олена-Христина Лебідь завжди виділялася на фоні інших телеведучих. Струнка фігура, коротка зачіска, довгі ноги та неймовірна сміливість — це основні риси Христини, які кидаються в очі.

Важко навіть уявити, як така тендітна та елегантна жінка здатна на вилов аферистів. Втім, саме цим вона прославилася серед українських глядачів. Але як і в багатьох інших сміливих та сильних людей, в неї є сумна історія, яку варто почути.

Насильство в родині

Нещодавно Олена-Христина Лебідь зізналася у тому, що пережила страшні речі будучи дитиною. Справа в тому, що вона була єдиною донькою в родині, але це не врятувало її від немилості мами. Зірка відчувала себе не бажаною та не коханою.

Це неабияк мучило її. Але це не все. Справа в тому, що в родині спокійно відносилися до фізичного насилля. І дуже часто дівчинку били просто так.

“Я все дитинство була неулюбленою дитиною, і я ось це пронесла через все життя. Відсутність любові і теплоти. Мене просто так били. Всім підряд, навіть праскою було”, – згадала телеведуча.

Олена-Христина Лебідь поруч з мамою.

Втім, вона все одно вдячна своїм батькам, які виростили з неі дуже амбіційну та успішну людину. Хто зна, але можливо ці події дійсно вплинули на її характер позитивно, якби це страшно не звучало. Адже нас формують не тільки добрі події, але й погані. Зараз Христина — смілива, безстрашна та готова йти напролом, аби захистити інших людей. Це варто уваги та поваги. Дуже сподіваємося, що ця рана у неї загорілася і ніяк не впливає на сьогоднішні дні.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".