Ляля Фонарьова відмовляється коментувати розрив з Вакарчуком після 20 років разом: натяк зрозумілий

Зовсім недавно лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук оголосив про розлучення зі своєю коханою Лялею Фонарьовою, що сколихнуло всю Україну.

Ні для кого не секрет, що Святослав Вакарчук належить до зірок, які практично ніколи не відкривають публіці подробиці особистого життя. Проте, декілька днів назад музикант зробив несподівану заяву, яка стосується його шлюбу з Лялею:

“Сталось так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого життя, наші з Лялею дороги розійшлись. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою”, – написав співак.

Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою
Святослав Вакарчук розлучається з Лялею Фонарьовою

Святослав подякував тепер уже екс-дружині за прожиті роки разом, за дочку і за кохання, а також підкреслив, що вони залишаться одне для одного близькими людьми.

Звичайно, уникнути дискусій на цю тему в публічному полі не вдалося. Незважаючи на те що артист так і не назвав точних причин розриву, знайомі пари звинувачують у всьому Вакарчука. Коментувати ситуацію відмовилася і Фонарьова, йдеться в новому сюжеті ТСН:

“Ви не за адресою звернулися”, – сказала вона журналістам.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

У мережі стали ходити чутки про те, що Святослав пішов від Лялі до молодої обраниці, однак фото підтверджень цьому немає. А ось продюсер Євген Рибчинський, знайомий з Вакарчуком і Фонарьовою, не стримався та натякнув, що розійтися вирішив саме фронтмен “Океан Ельзи”, причому зробив він це некрасиво:

“Просто все колись завершується: молодість, краса, популярність, здоров’я, гроші, життя… Але завжди слід залишатися людиною”, – написав Євген в Фейсбуці, а вже незабаром видалив свою публікацію.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".